Tak už mi střihli na sako

Tak už mi střihli na sako – zní píseň v oblíbeném filmu Světáci, kde září jedno herecké eso za druhým. Ve filmu se na chvíli podíváte do jednoho pražského zakázkového krejčovství 60. let, které tehdy sídlilo na Národní třídě č. 15. My Vás také přivítáme v Praze. Na rozdíl od černobílého snímku se ale ocitáte v moderním krejčovském salónu oděvní firmy Vývoj Třešť, jejíž tradice sahá až do doby první republiky. U nás však budete hvězda Vy. A to nejen díky našim kvalitním a perfektně propracovaným pánským oblekům.

Kravata k obleku

100% péče osobního krejčího

V našem krejčovství na Vás čeká náš, lépe řečeno Váš osobní krejčí. Setkání si můžete pohodlně objednat také online. Během své návštěvy společně zkonzultujete, jak si nový oblek představujete, pro jakou jej máte příležitost, jak má podtrhovat Vaši osobnost. Ujasníte si všechny materiálové, stylové a osobnostní požadavky. Po celou dobu schůzky se osobní krejčí věnuje pouze a jenom Vám.

5 inspirací, 5 cest k úspěchu a eleganci

Pánské obleky z dílny Krejčovství Vývoj nenosí své jméno jen tak náhodou. Díky preciznímu zpracování a eleganci je volí úspěšní gentlemani, kteří velmi dobře ví, jak důležitou roli v životě každého muže hraje dokonalý outfit, jehož základm je bezchybně střižený oblek. My to víme také. Dovolujeme si nabídnout několik pánských oděvních sestav. Ne, nedáváme Vám do ruky katalog s uniformní konfekcí. Máme pro Vás inspirativní nabídku pánských oděvů, kterou společně dále rozpracujeme. Chcete-li.

Pánský vycházkový oblek

Je spoustu příležitostí a setkání během dne, pro která je navržen tento decentní a elegantní styl.

Jako materiál je použita 100% vlněná oblekovka. Sako je jednořadé s klasickou fazonou. Pokud tento denní outfit doplníte kvalitní košilí nebo kravatou, povýšíte jej na velmi efektní záležitost.

Pánský vycházkový oblek

Tip našeho krejčovství
Kapesníček je sám o sobě solitér, proto nemusí nutně ladit s kravatou.

Orientační cena modelu je 18 900 Kč.

Pánský oblek business class

Ideální oblek pro reprezentaci, na obchodní jednání a společenská setkání. Jasný představitel business třídy.

Můžete jej volit také jako večerní společenský oděv. Je ušit z kvalitní vlněné pánské oblekovky. Střihové řešení saka je jednořadé, zapínaní na dva knoflíky. Fazona klasická.

Pánský oblek business class

Tip z našeho krejčovství
Pokud si i ve vážných situacích chcete zachovat svobodu, je tento model jasná volba.

Orientační cena daného typu je 24 900 Kč.

Pánský třídílný skladebný oblek

Představujeme pánský oblek s méně formální tváří, který můžete nosit jak do zaměstnání, tak jako vycházkový.

Vyniká oblekovými vlněnými materiály stejně vysoké kvality, ovšem s různými dezény. Oblek tvoří jednořadé sako na dva knoflíky s klasickou fazonou, jednořadá vesta v jednobarevném provedení a kalhoty. Díky své variabilitě jej můžete různě kombinovat s jinými prvky svého šatníku.

Pánský třídílný skladebný oblek

Tip našeho krejčovství
Ideální tam, kde není striktně předepsán dresscode.

Orientační cena tohoto typu obleku je 19 900 Kč.

Pánský smokingový oblek

Smoking, to je král mezi obleky. Vezměte si jej na velké, významné večerní a společenské události.

Tedy na plesy nebo oficiální recepce. Je zhotovený z prvotřídního pánského oblekového materiálu. Střihové řešení saka je jednořadé, zapínané na jeden knoflík bez přepnutí. Fazona je u saka obvykle šálová nebo jako u tohoto modelu takzvaně špic, kdy klopa v horní partii přesahuje šíři límce. Potažení klopy a lišty kapesních otvorů se zpravidla vypracovávají z materiálů s jemným hedvábným leskem. Stejně je to s lampasy na bočních švech kalhot, které jsou specifickým prvkem smokingu.

Pánský smoking

Tip našeho krejčovství:
Smokingový oblek můžete doplnit klasickou nebo brokátovou vestou, případně pouze tzv. vestou pasovou. Ta ale musí nutně korespondovat s motýlkem, zpravidla se tedy tyto doplňky pořizují formou setu.

Orientační pořizovací cena smokingu je 29 850 Kč.

Pánský frakový oblek

Nejvyšší třída pánského společenského oděvu, dnes považován za oblek, který dýchá historií. Typický pro diplomacii.

Osobnost, která jej umí nosit, si frak bez potíží oblékne na jakoukoli velkou večerní. Frakový oblek je právem nazýván oděvem hudebníků a dirigentů. Klopy mají hedvábný lesk. Do fraku se používá vesta specifického střihu a materiálu zvaného piké.

Tip našeho krejčovství:
Vesta do fraku musí být vždy bílá stejně jako košile, která musí mít bezpodmínečně frakový límec.

Orientační cena frakového oděvu je 29 900 Kč.

Servis jak když (krejčí) střihne

Výběrem pánského obleku to u nás začínat a končit nemusí. Naši krejčovští mistři Vám rádi zhotoví také jedinečně zpracované košile a vesty. Zajistíme Vám boty k pánským oblekům a doplňky, jako třeba kravaty, motýlky, kapesníčky nebo manžetové knoflíčky. Poradíme Vám, kdy a kam zvolit který pánský oblek, dáme módní a návrhářské tipy. Oblékáme gentlemany, kavalíry, studenty, muže v nejlepších letech, sebevědomé osobnosti, manažery i zaměstnance. Ušijeme smoking pro Bonda, Míru a na míru. Zkrátka a dobře, Krejčovství Vývoj je tu pro Vás od Alabastru až po Zip.

Už jsme Vám střihli na sako?

Slavnostní otevření nového salónu Krejčovství Vývoj proběhlo ve středu 11. listopadu v 18:00 hodin v Praze v prostorách objektu International Business Centre. Účastníci akce měli mimo jiné možnost seznámit se s ukázkou inspirativní kolekce společenských oděvů – jak jinak, než formou módní přehlídky.


Pánský oblekPánský oblek na míruPánské sako na míru

K příjemné atmosféře odpoledne přispělo vystoupení operního pěvce Jakuba Pustiny, který přítomným hostům zazpíval dvě skladby ze světového repertoáru. A jelikož datum dvou jedenáctek bylo současně startem pro uvedení Svatomartinských vín na trh, hosté měli možnost ochutnat Svatomartinské víno z Templářských sklepů Čejkovice.

Ing. Milan Jaroš

Slavnostní podvečer zahájil předseda družstva Radek Chládek, který dále pozval na podium také místopředsedu družstva Ing. Vítězslava Šalandu. Oba postupně seznámili přítomné hosty s nabídkou služeb krejčovského salónu. Po krátkém představení firmy informovali hosty o možnosti pořídit si oblek tzv. měřenkou. Stejným způsobem lze v salonu objednat košile a nově i boty na míru. Samozřejmostí je možnost výběru z kompletního sortimentu doplňků pánského šatníku. Bylo zdůrazněno, že veškeré nabízené produkty jsou české výroby.

Otevření krejčovství v Praze

Ing. Vítězslav Šalanda současně představil nového kolegu Ing. Milana Jaroše, který je v pražském krejčovství zákazníkům k dispozici od 10 do 19 hodin. Nový salon je koncipovaný na individuálním přístupu k zákazníkovi a proto je třeba si návštěvu domluvit předem prostřednictvím kontaktního formuláře.

Kompletní fotogalerii ze slavnostního otevření najdete na našem facebooku.